Shërbimet tona

Slider

MËNYRAT TONA TË BASHKËPUNIMIT

Ne përshtasim shërbimet e ofruara me projektin tuaj

“Fast track”

Përfshin një shërbim të vetëm, të kryer me një bashkëpunëtor dhe për një kohë të shkurtër

 

“Project outsource”

Për një projekt që përmban disa shërbime që kërkojnë bashkëpunimin me disa ekspertë njëkohësisht

 

“Pro Team”

Përzgjedhim për ju një skuadër profesionistësh, të gatshëm të punojnë sipas kërkesave të biznesit tuaj

 

PINCA në vitin 2019 është përzgjedhur në listën e planeve të biznesit të certifikuar nga IDEA.

sq
en_GB sq