Krijoni prezencen e biznesit tuaj online, nëpërmjet bashkëpunëtorëve tanë. Ne mbulojmë një gamë shërbimesh nga dizenjimi i faqes së web-it, deri tek shitja online e produkteve apo shërbimeve tuaja, si dhe paketat e përshtatura sipas specifikave të biznesit.

  1. Web Design
  2. Paketa web
  3. WordPress
  4. Prezantime interaktive
  5. Krijimi i aplikacioneve mobile dhe desktop
  6. Hosting
  7. Mirëmbajtje të faqes
  8. Shërbime të tjera

 

 

sq
en_GB sq