Çdo biznes ka nevojë për një logo, për një personalizim të elementëve dallues të tij, apo edhe për krijimin e broshurave dhe kartëvizitave sipas specifikave të përshkruara.

   1. Dizenjim logosh
   2. Broshura/paketime/ftesa
   3. Faqe e parë/kartëvizita
   4. Dizenjim web dhe mobile
   5. Infographics
   6. Modelim dhe printim 3D
   7. Photoshop
   8. Të tjera

 

 

sq
en_GB sq